Opret retursag

Hvis du ønsker at benytte din 14 dages fortrydelsesret, skal du udfylde nedenstående formular.Vi behandler din henvendelse samme hverdag. Du vil blive kontaktet telefonisk eller via mail, hvis flere informationer er påkrævet i forbindelse med sagsbehandlingen.

 

Returvare bestemmelser
Du har mulighed for at fortryde sit køb inden 14 dage efter du fysisk har modtaget leverancen. Du skal blot inden fristens udløb have sendt varen(e) retur.

OBS: Varen(e) skal fremstå i væsentlig samme stand og mængde. Original emballagen skal desuden returneres i en stand, der gør et videre salg muligt, idet der på emballagen er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse såvel som mål/værdier som er nødvendig info for kunder.

OBS: For at lette de administrative opgaver, der er forbundet med tilbagebetaling af varens pris, opfordrer combicool.dk kunden til at pakke varen + original emballage ind i et ekstra lag pap, papir eller boble plast, inden varen sendes retur. Skriv ikke på den originale emballage og sæt heller ikke tape på original emballagen. Hvis disse ting overholdes, så gøres behandlings tiden, og dermed også den tid der går, inden kunden får pengene tilbage, kortere.

Det er altid dit ansvar at sende varen(erne) retur ved fortrydelsesret. Bliver varen(erne) beskadiget i fragten fra kunden til combicool.dk så krediteres varen(erne) ikke.

Vi tilbage betaler varens pris samt forsendelses omkostninger, senest 30 arbejdsdage efter vi har modtaget varerne. Dog kun hvis varen er i den førnævnte intakte og salgsbare stand.

Kundens forsendelses omkostninger i forbindelse med returnering af varen refunderes ikke. 
BEMÆRK: alle retur forsendelser der sendes til combicool.dk UFRANKO eller efterkrav afvises.