Kompressor minikøleskab

Kompressor køling er det mest kendte kølesystem. Vi kender det fra vores køleskabe og dybfrysere i hjemmet. IndelB K35, K40 samt K60 ecosmart modeller er mini køleskabe med kompressor kølesystemet, som er det mest eftergivende system, da det ikke er påvirkeligt af omgivelsestemperaturen. Mini køleskabe samt kølebokse med kompressor kan derfor bruges i boliger, indbygget i skabet, kontoret, børneværelset, bryggers, garagen, ude køkkenet, kantinen, kollegieværelset, campingvognen, forteltet, baren m.m. Køleboks samt mini køleskabe med kompressor er det kølesystem, der bruger mindst energi (kWh). IndelB K40 ecosmart har et energiforbrug på 0.12kwh/24t, hvilket vil sige energi klasse A+++. Da et mini køleskab samt køleboks med kompressor kølesystem indeholder en kølemiddel i et lukket system, må man aldrig starte et kompressor minikøleskab samt køleboks de første to timer, hvis den har været tippet over 30 grader. Kølevæsken skal først falde til ro. Starter man et mini køleskab med kompressor kølesystem lige efter det har været vippet, vil man skade kølesystemet. IndelB kompressor kølesystem forefindes i vores mini køleskabe, kølebokse, vinkøleskabe samt vores 12V køleskabe. Mini køleskab med kompressor køre normalt på 230VAC/50Hz system, men kan også køre på 115VAC/60Hz, afhængigt af model typen. Et 12V køleskab samt køleboks med kompressor kan køre på både 12/24Vdc, og andre modeller kan køre på både12/24VDC & 115/230Vac, afhængigt af modellen.

 

SE UDVALGET AF MINI KØLESKABE MED KOMPRESSOR

Fordele ved kompressor køleboks samt minikøleskab

De helt store fordele ved kompressor køleboks samt mini køleskab er den effektive køling som opnås uafhængigt af omgivelsestemperaturen, og tilmed det lave energiforbrug. Helt op til A+++.

Ulemper ved kompressor køleboks samt minikøleskab

Der er reelt ikke de store ulemper ved et kompressor køleskab, samt minikøleskab. Dog skal der nævnes at prisen samt støjen fra kompressoren er højere end et absorptions mini køleskab.

Kompressor støj

Et kølesystem som er indeholdt i en kompressor køleboks, har et vist lydniveau, når kompressoren arbejder. Kompressor støj kan karakteriseres som summende, metallisk lyde, vibration m.m
En kompressoren indeholder en motor, som driver en pumpe, som pumper kølemidlet rundt i kølesystemmet under relativ høj tryk. Dette vil frembringe en summende eller pulserende lyd i mini køleskab, 12V køleskabe, eller kølebokse indeholde kompressor. Vinkøleskabe har desuden en blæser indbygget i kabinettet til cirkulation af luften. Dette frembringer en hvirvlende eller blæsende lyd. En skarp knækkende lyd kan være rørsystemet eller den indbyggede isbank i mini køleskabe, som udvider eller trækker sig sammen, alt efter om køleskabet eller køleboksen afrimer eller køler/fryser.