Kompressor køleboks

Kompressor køleboks – anvendelse

Hvis du vil være veludstyret på kølefronten i forbindelse med enten campingferien, køreturen, på feriedestinationen, i baghaven, i dit fortelt eller diverse andre steder, så er en kompressor køleboks værd at overveje. Designet, størrelsen og udformningen af en køleboks med kompressor teknologi gør denne type køling til en pladsbesparende/energibesparende og samtidig en let og mobil løsning.

Kompressor kølesystemet er et af de mest kendte og effektive kølesystemer, og teknologien herfra er overført til de mobile og pladsbesparende kølebokse, som findes i flere forskellige varianter og størrelser. Kølesystemet er meget anvendeligt, idet det ikke påvirkes af køleboksens omgivelsestemperatur. Det er en fordel for dig, idet din nye køleboks med kompressor teknologi dermed kan anvendes i alt fra indendørs i boligens rum, i bilen i forbindelse med transport, i garagen, i udekøkkenet, i baren, campingvognen/autocamperen, forteltet mm.

 

SE UDVALGET AF KOMPRESSOR KØLEBOKSE

 

 

Der er mange modeller og størrelser af kompressor kølebokse at vælge imellem, så det kan være en fordel at bestemme anvendelsesformålet for produktet på forhånd. Før du vælger en køleboks med kompressor teknologi, så overvej gerne hvad anvendelsesformålet for kompressor køleboksen er. Er det for eksempel vigtigt at køleboksen skal være rummelig men samtidig kompakt, at den står stabilt, at den er nem at transportere/har en lav vægt – eller skal den fx udelukkende anvendes til at holde drikkevarer/flasker kølige? Ved anvendelse af en kompressor køleboks i eksempelvis bilen eller i forteltet vil det være smart med en pladsbesparende og mindre variant, og ved anvendelse af en kompressor køleboks undervejs på køreturen, skal denne derudover kunne tilsluttes 12V.

Kompressor køleboks - virkemåde og produktfordele

Når det gælder kompressor kølebokse, er denne produktkategori baseret på samme type teknologi, som der bruges i hjemmekøkkenets frysere og køleskabe. Det er ensbetydende med, at kølebokse med kompressor har en rigtig fin køleevne, samtidig med at de er styret via termostat og både kan anvendes til 12V, 24V og 230V strømudtag afhængig af modeltypen. Strømforbruget og vægten afhænger ligeledes af størrelsen på køleboksen.

Kompressor kølebokse har yderligere den fordel, at de holder en konstant temperatur/køling uden at blive påvirket af den omgivende temperatur, fx når du befinder dig under sydens sol, samt at de er nemme at transportere og dermed opfylder behovet for mobil køling og har en høj anvendelsesgrad.

Forbrugsmæssigt er en kompressor køleboks en fornuftig investering, da denne type produkter ofte har en energibesparende ECO funktion. Derudover fås kompressor kølebokse også i kombination med en frostboks, således at der er et produkt til ethvert behov. Køleboksene er udformet med en integreret styreelektronik, fås ofte med indbygget LED-lys og fås med en elektronisk termostat. Dermed giver en kompressor køleboks dig muligheden for nedkøling og dybfrysning af både drikkevarer og mad ned til –18 °C via et minimalt, strømbesparende energiforbrug, der som nævnt er uafhængigt af omgivelsestemperaturen.

Kompressor kølebokse fås endvidere i varianter med smart display med temperatur visning, så du altid kan holde øje med den præcise køletemperatur, samt med batterivagt og automatisk skift mellem AC & DC spænding. Afhængig af kompressor køleboks modellen, kan produktet anvendes til tilslutning på både 12, 24 og 230V og give en køling på mellem +10 °C ned til -18 °C.