Køleskab til autocampere

Her hos Combicool er vi leverandør af køleskabe og andre kølesystemer til en lang række forskellige forhold og formål. På denne side finder du vores store udvalg af køleskabe til autocampere, der passer i både ydeevne og størrelse til denne type køretøj. Herunder kan du læse nærmere om de specifikationer, der gør sig gældende for vore autocamper-venlige køleskabe, samt hvad du skal være opmærksom på, når du skal investere i et nyt køleskab til autocamper.

 

FIND KØLESKABE TIL AUTOCAMPER OG CAMPINGVOGN HER

Introduktion til vore køleskabe til autocampere

Vores sortiment af autocamper køleskabe eller camping køleskabe gør det muligt for enhver campist at udskifte det fabriksmonterede standardkøleskab i autocamperen med en ny kompressor model. Vi forhandler køleskabe til autocampere fra producenten Cruise, som sørger for at producere deres køleskabe i de samme standardmål som de køleskabe, der som standard er installeret i de fleste autocampere.

Et køleskab til autocamper skal være bygget meget robust, så det kan modstå de stød og bevægelser, det uden tvivl vil blive udsat for, når du tager på campingtur i din autocamper. Fordi du skal sove i autocamperen, er det desuden en stor fordel, at de køleskabe til autocampere, der forhandles her hos Combicool, er aldeles støjsvage trods deres store kapacitet og pålidelige kompressorer.

 

Vælg det rigtige køleskab til din autocamper

I vores sortiment af køleskabe til autocamperen finder du flere forskellige varianter. Vi forhandler mindre modeller med bare 40 liter helt op til de største modeller, der har en kapacitet på 195 liter. Alle modellerne kommer med den samme type udstyr og indretning, som du kender det fra køleskabet derhjemme i huset. Det handler om at finde et køleskab til autocamper, der passer i størrelse og design til dine behov og ikke mindst køretøjets indretning og rummelighed. Vore Cruise camping køleskabe sørger for, at din mad og drikke holdes kølig, uanset hvilke forhold der måtte gøre sig gældende omkring det.

Find også en køleboks til autocamper her hos Combicool

Hvis du ønsker større frihed i og omkring din autocamper, kan du også vælge at investere i en effektiv køleboks til autocamperen. Vores sortiment rummer både 12V/24V modeller samt mere kraftige 230V modeller. Strømtilførslen er fleksibel og kan både sluttes til i autocamperen via cigarettænderen eller på en af campingpladsens strømstationer. Det gode ved en køleboks er, at den ikke er fast monteret i autocamperen og derfor kan tages med rundt. Vi har naturligvis sørget for, at vore modeller vejer ganske lidt, så de er nemmere at manøvrere rundt med. En køleboks til autocamper er et rigtigt godt supplement til dit autocamper køleskab, da den kan flyttes rundt og derudover tilbyder ekstra opbevaringsplads på køl til de ture eller dage, hvor du har ekstra meget mad eller drikke, der skal opbevares.

De tekniske specifikationer og fordele

Når det gælder køleskabe til autocampere, er den mest anvendte driftsform 12V batteri og 230V netspænding. De elektroniske komponenter i vore autocamper køleskabe er i stand til selv at afgøre, om det er 12V eller 230V, der skal anvendes til at køle.

Køleskabene kommer typisk med indbygget batterisikring, der skal være med til at sikre, at batteriet ikke aflades fuldstændigt af kølingen. Kompressoren i dit køleskab til autocamper afbrydes af sig selv, når 10 volt nås og starter først top igen, når 11 volt er nået. På den måde undgår du pludseligt at stå med et helt fladt batteri i autocamperen.

Når autocamper køleskabet tilsluttes første gang eller tændes igen efter at have været slukket i en længere periode, er effektforbruget højere end normalt. Effektniveauet falder dog hurtigt, når køleskabet er kølet ned alt efter, hvor mange madvarer og lignende, det rummer og skal afkøle. Sikkert og vist er det, at køleskabet kan arbejde i uhørt lang tid på ganske lidt batteriforbrug, hvilket er en stor fordel på længere ture med autocamperen.