Mini køleskab - Spar penge

Hvor meget kan du spare ved at udskifte dit køleskab?

Har du et ældre køleskab, absorption, termoelektrisk køleskab, kan det godt betale sig at udskifte det med et kompressor baseret IndelB mini køleskab af serien Ecosmart. Med IndelB minikøleskab Ecosmart serien opnår man højeste energi klasse, nemlig energiklasse, A+++. 

 

STORT UDVALG AF MINI KØLESKABE


For få år tilbage, var den bedste energi klasse, som kunne opnås, energiklasse A med et kompressor mini køleskab. Den ældre udgåede mini køleskab af type K+, var energi mærket A, hvilket svarede til et energi forbrug på 110 kWh om året. Den nye generation a kompressor baserede mini køleskab, IndelB K40 Ecosmart, er langt mere energi venlige, og forbruger kun 70 kWh om året, hvilket svare til A+++.

 

 

 

Hvis man ønsker at udskifte sit nuværende A+ mini køleskab med et A+++ mini køleskab, vil dette give en årlig besparelse på 41 kWh om året, hvilket svare til 70 kroner om året, når elprisen er 1,64 kr. per kWh. Der imod er der en langt større besparelse at opnå, hvis man har et noget ældre kompressor køleskab, termoelektrisk eller absorption køleskab. Et ældre køleskab, ses ofte til at være klasificeret til energi klasse F, nogen gange endda højere. Hvis man udskifter nuværende mini køleskab, med energi mærkning F til A+++, opnås en årlig besparelse på  255 kWh, hvilket svare til 418 kroner om året, når elprisen er 1,64 kr. per kWh.

Baseret på ovenstående energi betragning, vil der kunne opnås en besparelse på 418 kr om året, hvis man skifter fra et køleskab med energi mærkning F, til et kompresor baseret IndelB mini køleskab af typen K40 Ecosmart.