Køleskab til campingvogn

Med et IndelB cruise camping camping køleskab kan man skifte fra det fabriksmonteret absorptions køleskab, som er indbygget i campingvognen til en kompressor køleskab. Cruise camping køleskabe har de samme udvendige mål, som svare til målene på de indbyggede fabriksmonterede absorptions køleskabe. Køleskab til campingvognen arbejder under barske betingelser; de skal kunne klare voldsom bevægelse, være støjsvage og fuldt pålidelige - og vigtigst af alt - bruge et absolut minimum af strøm. Cruise køleskabe anvender kompressor kølesystemer af høj kvalitet, beregnet til campingvognen, autocamperer eller forteltet, uanset om det er en Burstner, Hymer, Detleffs, mm.  
Med et Cruise køleskabe finder du den passende model samt størrelse til enhver campingvogn eller fortelt, med et interiør, som ikke står tilbage for køleskabet der hjemme. Med et cruise køleskab kombineres, teknisk nytænkning samt elegant og praktisk design.

 

SE UDVALGET AF KØLESKABE TIL CAMPINGVOGN

Valg af køleskab til campingvogn

Indel Cruise køleskabe til campingvognen findes fra 40 liter op til 195 liter. Du kan vælge mellem køleskabe i alle størrelser og modeller, lige så komfortabeludstyret som et almindeligt køleskab. Med et cruise køleskab opnås optimal køling og frysning uafhængigt af omgivelses temperaturen. Cruise køleskab samt fryseskabe modeller, er yderst velegnet til forteltet, som supplereende køling samt frys. Med et Cruise køleskab finder du det passende apparat til hver campingvogn, fortelt samt autocamper type.

 

Køleboks campingvogn

IndelB kompressor camping køleboks, giver campisterne, al den frihed som behøves.12V/24V eller 230V tilslutning i fortelt eller campingvognen på campingpladsen, strømtilførsel via cigaret tænderen i bilen eller autocamperen. Som campist kan camping køleboksen anvendes fleksibelt, lige fra campingvognen, til stranden, og tilbage i bilen, takket være den lave vægt. Da de fleste køleboks arbejder med temperatur områder fra -18C til +12C, er køleboksen det perefekte valg som supplement køl eller frys.

Tilslutning af køleskab i campingvognen

Den mest anvendelige drift form i campingvognen er 12V batteri samt 230V net spænding. Elektronikdelen finder selv udaf om der anvendes 12V eller 230V. For at forhindre total afladning af batterierne, vil den indbyggede ”batterisikring” afbryde kompressoren ved ca.10 volt og opstart er først mulig ved ca. 11 volt.  I start fasen, forbruger kompressoren 125W @ 100ms, hvilket svare til 10A ved 12V drift, og 5A ved 24V drift.  Efterfølgende falder effekt forbruget lyn hurtigt ned til om kring 50W, afhængigt af de vare som er placeret inde i kølekabet, hvilke svare til  4A @ 12V drift, samt 2A ved 24V drift. Dette medføre at køleskabet kan arbjede meget lang tid på et opladet batteri, selv om der ikke lades på batteriet. Kablerne fra batteriet til cruise køleskabet  skal være af passende dimension, der svarende følgende tabel.

Køleboks til campister

Kompressor køleboks, giver campisterne, al den frihed som behøves. 12V eller 24V tilslutning i fortelt eller campingvognen på campingpladsen, strømtilførsel via cigaret tænderen i bilen eller autocamperen. Som campist kan køleboksen anvendes fleksibelt, lige fra campingvognen, til stranden, og tilbage i bilen, takket være den lave vægt.