Mini køleskab til opbevaring af Medicin

Medicin skal opbevares forsvarligt og uden for børns rækkevidde. Dette gør IndelB K40 Ecosmart minikøleskabene med lås optimal til opbevaring af medicin. Det er vigtigt, at medicin ikke opbevares på en måde, så dens virkning aftager, den mister virkningen eller bliver skadelig. Alle lægemidler er forsynet med en indlægsseddel med vejledning om brug, og andre relevante oplysninger som fx opbevaring af medicin.

Mange slags medicin skal opbevares ved stuetemperatur, mørkt og tørt, og et kompressor minikøleskab fra serie Ecosmart, er derfor det optimal sted til opbevaring af lægemidler. Ønsker du opbevaring i badeværelset så husk, at noget medicin ikke tåler fugten i badeværelset, og derved kan miste virkningen. Derfor er IndelB væg mini køleskab det optimale valg til badeværelset pga. kompaktheden af dette type minikøleskab.En anden fordel med det væg hængle minikøleskab, er at køleskabet kan placeres så børn ikke har adgang til medicinen. Alternativt kan Ecosmart med lås minikøleskab anvendes.

 

SE MINI KØLESKABE I HØJ KVALITET

 

 

Medicin kan miste sin virkning, hvis den bliver udsat for varme. Dette betyder dog ikke, at man kan forlænge holdbarheden ved at anbringe medicinen koldt,  i vores mini køleskabe. Medicin, der skal opbevares i mini køleskab må ikke anbringes i nærheden af det bagerste kølelegemer. Temperaturen omkring kølelegemerne er meget lav, og den lave temperatur kan ændre eller ødelægge medicinens virkning. Opbevaring ved almindelig temperatur skal altid finde sted ved 15-25° C. Angives opbevaringstemperatur som svalt, svarer det til 8-15° C, mens koldt er ved 2-8° C. Dette temperatur krav kan opnås med IndelB Ecosmart serie.