Om os

Combi Cool v/Karen Marie Brunsgaard blev stiftet i 2010. Combi Cool er en net butik indenfor køle artikler og sælger design produkter i top kvalitet til private og erhvervs kunder. Vi har i combicool.dk specialiseret os i at sælge køle artikler til lave priser med en meget kort leveringstid.
 "Vi har skåret mellem ledet væk, så du kan spare endnu mere". Hos combicool.dk er kunden i centrum, og vi lægger vægt på at yde en professionel service.

Vi er til for dig og ikke omvendt, og vi lægger vægt på, at det skal være let, enkelt og effektivt at handle hos combicool.dk.

 

"Vi ved noget om produkterne, vi leverer varen til tiden og vi følger ordren til døren."

 

Vi kan tilbyde vores kunder varer af høj kvalitet til lave priser og med kort leveringstid. Sikkerhed ved handel over internettet er en stor prioritet for os, og vi benytter derfor server-krypteret løsning med SSL-kryptering ved alle kreditkort transaktioner, der er godkendt af PBS.

 

Vi sikrer dig den bedste pris, ved at vi handler direkte ved producenten, så der ikke er nogen fordyrende mellemled. Skulle du finde en vare billigere et andet sted, kan vi i 99 procent af tilfældene matche prisen eller gøre det endnu billigere. Det eneste vi skal have oplyst er, hvor du har set varen billigere, gerne med et link. Vi sender derefter et lav pris tilbud retur.

Hos combicool, er du som kunde i centrum. Der sidder derfor kvalificerede medarbejdere klar til at hjælpe dig, og give dig den bedst mulige service.

 

Kort sagt er vi til for dig og ikke omvendt. Du skal handle hos os, fordi vi lægger vægt på, at det skal være let, enkelt og effektivt at købe køle artikler over nettet.

 

 

Firma Oplysninger:

Combi Cool v/Karen Marie Brusgaard                                    
Munkeparken 13                                 

6240 Løgumkloster

CVR Nr.: 33663307

Mail: salg@combicool.dk
Telefon: +4530240879
 


Bank Oplysninger:

Bank:    Kreditbanken

Reg.nr.: 7933

Konto:   1037113  

IBAN:    DK6579330001037113

BIC:      AAKRDK22