Erhverv

Giv dine kunder den optimale service. Combicool produkt sortiment er velegnet til de professionelle, som minikøleskab, pengeskabe samt vinkøleskabetil hoteller, sygehuse, plejehjem, varebiler og vinhandlere m.m. Combicool forhandler produkter, som er  en ideel kombination af design og ydeevne. Med et stort udvalg af køleartikler fra Indelb, er vi kendt for at forbedre hotelværelsernes kvalitet og rentabilitet med virksomhedens stille, avancerede og tiltalende udvalg af minikøleskabe, vinkøleskabe samt pengeskabe.I hotel og interiør design sektoren, er Indelb den eneste producent, der tilbyder minikøleskabe designet med tre forskellige køle systemmer, der kan tilgodese behovene hos hver enkelt kunde. Kompressor minikøleskabe er designet for at skabe lavt energi niveau, effektiv kølingsamt designet til helt at eliminere støj i tider med hvile og søvn. Absorptions minibar, der køler i absolut stilhed og endelig termoelektriske minibar, som takket være deres begrænsede energiforbrug, deres lave vægt og det faktum at de kan fungere på ethvert hældningsvinkel
Indelb minikøleskabe er innovative også i form af forbrug: den nye K EcoSmart minibar var den første kompressor minibar i verden at opnå A+++.
Indel B s minibar bruges i hotelværelser, luksus cruise skibe, hytter såsom hus på landet, men også i klinikker, kontorer og hotel entreprenør.

 

SE UDVALGET AF MINI KØLESKABE

Pengeskab til hotel værelse

Hotelgæster kan være ekstra udsatte for lommetyve, idet de ofte har kontanter, smykker, videokameraer, bærbare computere eller mobiltelefoner med sig. Gæster på alle hotel typer kræver i dag selv at kunne opbevare sine værditing på en enkel men sikker måde. Vores pengeskabe tilbydes i flere størrelser og typer, lige fra manuelle med nøglelås til motoriserede døråbninger med eller uden LED-display. Det brugervenlige design for bedst mulig individuel sikkerhed giver større komfort til dine gæster og forbedrer hotellets image.
Vælg mellem vore Basic model som findes i to størrelser, ellers vores Safe+ model findes i 3 størrelse.

 

SE UDVALGET AF PENGESKABE

 

Mini køleskab til hotel værelse

IndelB er de eneste i verden som kan levere 3 typer mini køleskab til hotel værelset. Mini køleskab kan leveres med kompressor teknologi, ekstrem energibesparende, absorptionsteknologi, lydløs kølig samt termoelektrisk køling, lav vægt.
Takket være den nye EcoSmart funktion, gør det muligt for hotelejere at vælge ultra lavt energi samt støj niveau, samtidig med et eksklusiv design.

EcoSmart funktion kan anvendes på tre forskellige niveauer.
Standard: Minikøleskabet køre med forudindstillet tænd og sluk tider.
Timer: Manuel indstilling at tænd sluk tider, vha. fjernbetjening.
Smart: Køleskabet detektere om der er nogle gæster på hotel værelset, hvorefter kompressor slukkes.

Takket være kompressor teknologien, samt den eutektiske plade holdes temperaturen konstant natten over,når kompressoren er slukket
Med et minikøleskab med K EcoSmart kan der opnås energiklasse A +++. Energi forbruget kan dermed for hotel værelset reduceres med 83%, sammenlignet med den førende absorption minibar på markedet.
Minikøleskabeer udstyret med indvendig belysning samt justerbare hylder. Alle minikøleskabe leveres med metalkabinetter samt solidt installationssystem, som gør integration af minikøleskabet muligt. Døren kan vendes efter ønske, og dermed kan dermed placeres til højre eller venstre, efter ønske.