Lille køleskab

Mange anvendelsesmuligheder for et lille køleskab

Et mindre køleskab er det smarte valg når pladsen er trang, når du blot har brug for lidt ekstra køle opbevaringsplads som supplement til dit større køleskab, eller hvis kontoret, garagen, udestuen eller minibaren skal udstyres med et lille køleskab til opbevaring af flasker, dåser mm., så du slipper for at gå de ekstra ture, og drikkevarerne skal være inden for rækkevidde.

Der findes mange forskellige varianter af det mindre/lille køleskab, som også går under betegnelsen ’minikøleskab’ i form af både absorptions køleskabe og kompressor køleskabe i et lille format – eksempelvis også med fokus på energibesparende features, der sikrer at boligens strømforbrug holdes nede, på trods af at du supplerer op med et ekstra køleskab i en lille model.

 

SE UDVALGET AF SMÅ KØLESKABE

 

Minikøleskab til studieboligen eller det lille køkken

Hos Combicool forhandler vi mange typer og modeller af små køleskabe, som derudover også egner sig særdeles godt til den lille studiebolig, til 1-værelses lejligheder samt til små køkkener, hvor pladsen er trang og det dermed er afgørende at indrette sig på en smart, pladsbesparende og funktionel måde. Anvend også gerne et lille køleskab i eksempelvis øvelokalet, på hobbyværkstedet, i garagen og hvor som helst der ellers er behov for et lille køleskab til opbevaring af kolde drikkevarer.

Et lille køleskab er på grund af blandt andet størrelsen den ideelle løsning for dig, der ikke har så meget plads at gøre godt med, men som alligevel ønsker en velfungerende hvidevare, der lever op til alle kravene om effektivitet, stabilitet, lavt strømforbrug og funktionalitet.

Valg af det rette, lille køleskab

Mulighederne er mange når det gælder et lille køleskab. I vores webshop kan du gennemse hele udvalget af minikøleskabe samt absorptions køleskabe og kompressor køleskabe i et lille format. Denne type produkter er både pladsbesparende, nemme at vedligeholde og rengøre, samt har et lavt elforbrug grundet den lille størrelse og diverse ECO-smart funktioner.

Når det gælder vores ECO-smart kompressor minikøleskabe er disse produkter eksempelvis baseret på den samme effektive teknologi, som du sandsynligvis kender fra de mest gængse køleskabe og frysere på markedet. Et lille køleskab med anvendelse af kompressor teknologi har både den bedste køleevne, det laveste strømforbrug samt er termostatstyret. Sidstnævnte betyder, at et lille køleskab af denne type formår at vedligeholde en konstant temperatur uafhængigt af den omgivende rumtemperatur. Et lille køleskab i denne kategori har derudover den yderligere egenskab, at de nye modeller ofte hører ind under energiklasse A+++ eller en anden god energiklasse, hvilket er fordelagtigt for både miljøet, strømforbruget og dermed pengepungen.

Hvad er dit opbevaringsbehov?

Når du ser udvalget af vores køleskabe/minikøleskabe i lille format igennem, kan du overveje hvor stor eller lille en liter kapacitet du har behov for, samt hvorvidt det lille køleskab skal være udformet på en bestemt måde i forhold til eksempelvis hyldepladsen – afhængigt af hvad du ønsker at opbevare heri. Nogle minikøleskabs modeller er bedre egnet til opbevaring af flasker, dåser, drikkevarer osv., mens andre varianter af det lille køleskab er udstyret med trådhylder eller er mere velegnede til opbevaring af mindre ting, madvarer og lignende.